technik2

234 zdjęcia od 2009

  • Urodziny: 1940-03-25
  • Włocławek

Komentarze wystawione

  • 01.12.2009 13:54

    Bardzo dobry sprzęt do fotki. Można nawet wyłapać błędy w procesie.Zprawej na dole pod tkanką tłuszczową,widoczny proces fluoryzacji tkanki mięsnej, Przepraszam szanownego producenta.Mnie się też często zdarza.

  • 26.11.2009 15:53

    To droga na Twoje RANCHO?

  • 26.11.2009 15:44

    I rozbiór znasz,dobry jesteś.

  • 26.11.2009 15:42

    Ozory o key,{wolę na biało ,bez krwi.,No ale boczek to konkursowy,U nas na wędlinach domowych taki też się zdarza, Pozdr,

  • 26.11.2009 15:35

    Ta mielonka na dole O KEY,ale co z tą u góry? Przepraszam i Pozdr.

  • 26.11.2009 15:28

    A to już chyba sprawa handlowa,albo duża rodzinka, Pozdr.

  • 26.11.2009 15:28

    A to już chyba sprawa handlowa,albo duża rodzinka, Pozdr.

  • 26.11.2009 15:23

    20--ka dobra,ale dla domowych potrzeb to lepsza nawet 8-ka elektryczna. Pozdrawiam.

  • 26.11.2009 15:18

    Kiełbaska cacy,Drobno rozdrobniona..Ale chyba jest w niej wołowinka. Przypomina mi Bytomską Pozdrawiam

  • 10.04.2009 16:34

    Jak słoneczko.