do ostatniego kompletu, czapko - szalika w odcieniach oliwkowo - żółtych
zima nie straszna:))
27.10.2010 09:29
Kolory na 5 z +
:))
01.10.2009 09:54
Jakość 1 !, wiem , wiem....poprawię się.
30.09.2009 10:52
EXTRA, szczęśliwy bałwanek.
30.09.2009 10:46
Wykorzystuje gotowe serduszka do malowania ramek, w wolnej chwili zamieszczę swoje"serca" na fotosiku.
30.09.2009 10:44
Jaką techniką została wykonana ?, 6+ za dokładność!
30.09.2009 10:39
Twoje kulinarno-fotograficzne aranżacje cieszą oko, dobra jesteś...
30.09.2009 10:26
Leć ptaszyno,,,
30.09.2009 10:23
Wdzięczny model?
Czekam na ..Wielkanoc.
22.09.2009 10:32
metoda serwetkowa?
22.09.2009 10:30
Poproszę o przepis...
08.03.2009 11:37
W Dniu Kobiet....
Na ciasto:
* 2 szklanki mąki pszennej
* 1/2 l mleka
* 2 jajka
* 2 łyżki oleju do środka
* olej do smażenia
* odrobina sody
* sól
****
Farsz:
* szpinak mrożony/brykiet/
* łyżka masła
* 1 jajko
* 30 dkg żółtego sera
****
1. Do rondla dodać: zamrożony szpinak, jajo, dobrze wymieszać i dusić ok 15 minut.
2. Dodać połowę sera i jeszcze raz poddusić ok. 1 minuty.
3. Dodać sól do smaku.
4. Przygotować ciasto i usmażyć naleśniki. Na naleśnik nakładać nadzienie ze szpinaku i sera.
5. Naleśniki zawinąć w rulony.
6. Układać w żaroodpornym naczyniu.
7. Każdą warstwę obłożyć startym lub pokrojonym serem.
8. Wstawić ko kuchenki mikrofalowej na 5 minut.
9. Podawać gorące.
****
27.10.2010 09:32
do ostatniego kompletu, czapko - szalika w odcieniach oliwkowo - żółtych zima nie straszna:))
27.10.2010 09:29
Kolory na 5 z + :))
01.10.2009 09:54
Jakość 1 !, wiem , wiem....poprawię się.
30.09.2009 10:52
EXTRA, szczęśliwy bałwanek.
30.09.2009 10:46
Wykorzystuje gotowe serduszka do malowania ramek, w wolnej chwili zamieszczę swoje"serca" na fotosiku.
30.09.2009 10:44
Jaką techniką została wykonana ?, 6+ za dokładność!
30.09.2009 10:39
Twoje kulinarno-fotograficzne aranżacje cieszą oko, dobra jesteś...
30.09.2009 10:26
Leć ptaszyno,,,
30.09.2009 10:23
Wdzięczny model? Czekam na ..Wielkanoc.
22.09.2009 10:32
metoda serwetkowa?
22.09.2009 10:30
Poproszę o przepis...
08.03.2009 11:37
W Dniu Kobiet.... Na ciasto: * 2 szklanki mąki pszennej * 1/2 l mleka * 2 jajka * 2 łyżki oleju do środka * olej do smażenia * odrobina sody * sól **** Farsz: * szpinak mrożony/brykiet/ * łyżka masła * 1 jajko * 30 dkg żółtego sera **** 1. Do rondla dodać: zamrożony szpinak, jajo, dobrze wymieszać i dusić ok 15 minut. 2. Dodać połowę sera i jeszcze raz poddusić ok. 1 minuty. 3. Dodać sól do smaku. 4. Przygotować ciasto i usmażyć naleśniki. Na naleśnik nakładać nadzienie ze szpinaku i sera. 5. Naleśniki zawinąć w rulony. 6. Układać w żaroodpornym naczyniu. 7. Każdą warstwę obłożyć startym lub pokrojonym serem. 8. Wstawić ko kuchenki mikrofalowej na 5 minut. 9. Podawać gorące. ****
08.03.2009 11:35
Szpinak w brykiecie...znakomity "wynalazek"
08.03.2009 11:34
Naleśniki ze szpinakiem....
26.12.2008 12:48
Pomidorek w kapelusiku , a la Mexicano...
07.11.2008 14:20
Zapachniało latem...ech
05.11.2008 09:03
Dla wytrawnego łasucha
05.11.2008 09:01
Owoce morza, a smacznego
02.11.2008 13:16
Smacznie, ekologicznie i zdrowo!
23.10.2008 09:19
Ciekawe czy smaczny ten grzybek..np w śmietanie?