beatasokt

56 zdjęć od 2011

  • Urodziny: 1987-11-24
  • Warszawa.

Komentarze wystawione

  • 09.12.2012 17:40

    NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU.

  • 09.12.2012 17:39

    INDEKS ŻYWIENIOWY TJ. IŻ PRODUKTU.

  • 09.12.2012 17:30

    INDEKS ŻYWIENIOWY TJ. IŻ PRODUKTU.

  • 09.12.2012 17:29

    NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU.

  • 09.12.2012 17:28

    CHLEB ANTYMIAŻDŻYCOWY-IRL. Ważne jest dopieczenie produktu / chlebka, czyli tzw. ODPAROWANE WĘGLOWODANY TJ. DO POZIOMU C. CHLEB TYPU KR-IRL (także inne rodzaje chleba wg IRL KRAKÓW): Węglowodany 80% (upieczenie + 30%, dopieczenie dodatkowo 20%): R E W E L A C J A!

  • 03.01.2012 14:14

    WYSTARCZY ZAPOZNAĆ SIĘ Z TREŚCIĄ KSIĄŻKI, pt.____: PORADNIK ŻYWIENIOWY człowieka w XXI wieku. ****

  • 03.01.2012 14:13

    CHLEB typu KR-IRL, STANOWI AKTUALNIE O SILNYM UKŁADZIE IMMUNOLOGICZNYM.

  • 03.01.2012 14:12

    Stosunkowo prostym jest zaznajomić się z tabelami pożywienia wg tzw. INDEKSU ŻYWIENIOWEGO, tj. IŻ produktu.

  • 02.01.2012 23:05

    ZOBACZ TEŻ TO: