CHLEB ANTYMIAŻDŻYCOWY-IRL.
Ważne jest dopieczenie produktu / chlebka, czyli tzw. ODPAROWANE WĘGLOWODANY TJ. DO POZIOMU C.
CHLEB TYPU KR-IRL (także inne rodzaje chleba wg IRL KRAKÓW): Węglowodany 80% (upieczenie + 30%, dopieczenie dodatkowo 20%): R E W E L A C J A!
03.01.2012 14:14
WYSTARCZY ZAPOZNAĆ SIĘ Z TREŚCIĄ KSIĄŻKI,
pt.____: PORADNIK ŻYWIENIOWY człowieka w XXI wieku. ****
03.01.2012 14:13
CHLEB typu KR-IRL, STANOWI AKTUALNIE O SILNYM UKŁADZIE IMMUNOLOGICZNYM.
03.01.2012 14:12
Stosunkowo prostym jest zaznajomić się z tabelami pożywienia wg tzw. INDEKSU ŻYWIENIOWEGO, tj. IŻ produktu.
02.01.2012 23:05
ZOBACZ TEŻ TO:
Ta strona korzysta z plików cookie. Aby dowiedzieć się więcej zapoznaj się z
Polityką Prywatności.
09.12.2012 17:40
NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU.
09.12.2012 17:39
INDEKS ŻYWIENIOWY TJ. IŻ PRODUKTU.
09.12.2012 17:30
INDEKS ŻYWIENIOWY TJ. IŻ PRODUKTU.
09.12.2012 17:29
NISKIE WĘGLOWODANY TJ. DO 26% WZROSTU.
09.12.2012 17:28
CHLEB ANTYMIAŻDŻYCOWY-IRL. Ważne jest dopieczenie produktu / chlebka, czyli tzw. ODPAROWANE WĘGLOWODANY TJ. DO POZIOMU C. CHLEB TYPU KR-IRL (także inne rodzaje chleba wg IRL KRAKÓW): Węglowodany 80% (upieczenie + 30%, dopieczenie dodatkowo 20%): R E W E L A C J A!
03.01.2012 14:14
WYSTARCZY ZAPOZNAĆ SIĘ Z TREŚCIĄ KSIĄŻKI, pt.____: PORADNIK ŻYWIENIOWY człowieka w XXI wieku. ****
03.01.2012 14:13
CHLEB typu KR-IRL, STANOWI AKTUALNIE O SILNYM UKŁADZIE IMMUNOLOGICZNYM.
03.01.2012 14:12
Stosunkowo prostym jest zaznajomić się z tabelami pożywienia wg tzw. INDEKSU ŻYWIENIOWEGO, tj. IŻ produktu.
02.01.2012 23:05
ZOBACZ TEŻ TO: