Cozze,,po polsku omułek , świeżo zebrane w M.Tyrreńskim,,pyszne z sokiem cytryny i pietruszką #OwoceMorza

  • 1
  • 789

Inne zdjęcia użytkownika

Informacje o zdjęciu

Zdjęcie wykonane: 29.05.2006, 18:45
Aparatem Kodak, CX7430
Przesłane 30.03.2007 11:13

Dane EXIF

Szerokość 1280px
Wysokość 853px
Producent Kodak
Model CX7430
Data zrobienia zdjęcia 29.05.2006, 18:45

Komentarze

  • zbyszek19

    06.10.2007 21:14

    A to ciekawe.
    Do nowych potraw podchodzę z dystansem , jestem tradycjonalistą.

  • madzienka007

    20.10.2007 18:42

    ale nie surowe plizzzz
    a co zrobi sie z flakami

  • giorgio997

    21.10.2007 15:59

    :) w zasadzie to sie je zjada ,,,,

  • madzienka007

    22.10.2007 16:25

    to chyba wcina to sie z zamkniętymi oczami :)
    a jak to smakuje

  • giorgio997

    25.10.2007 11:57

    oczyszcza się je z zewnątrz,,,, na patelnie dajesz olej z oliwek ,papryka ,nać pietruszki,i dużo cytryny co najmniej 2-3 pokrojone w ćwiartki.Do tak przygotowanych składników wrzucasz Cozze i dusisz pod przykryciem , do momentu ąz sie otworzą,trwa to chwile,,,, a potem zasiadasz do stołu i wcinasz z bułeczka i popijasz winkiem,,, są super chodziarz widok nie jest zbyt smaczny :)

  • madzienka007

    25.10.2007 12:31

    tak ładnie to opisałeś że zaburczało mi w brzuchu :)

Aby dodać komentarz musisz być zalogowany!

Zaloguj się