Jabłko-jadalny, kulisty owoc jabłoni o soczystym i chrupkim miąższu, spożywany na surowo, a także po obróbce kulinarnej.Świeże, nieuszkodzone jabłka zawierają pewną ilość witaminy C (8 mg w 100 g świeżego jabłka), większość innych witamin i minerałów,...
Zdjęcie wykonane: | 29.11.2011, 09:22 |
Aparatem | Kodak, EASYSHARE C613 |
Przesłane | 30.11.2011 11:36 |
Szerokość | 1920px |
Wysokość | 1540px |
Producent | Kodak |
Model | EASYSHARE C613 |
Data zrobienia zdjęcia | 29.11.2011, 09:22 |
30.11.2011 19:30
Piękne jabłuszko na zdrowie i wspaniały opis zachęcający bardzo do spożywania jabłuszek :)) Ostatnio właśnie czytałam sobie też o jabłuszkach i wyczytałam, że warto zjadać także pestki bo zawierają jod :))
30.11.2011 19:39
Poza wymienionymi walorami odznaczają się też urodą, szczególnie to pasiaste na zdjęciu.. ciekawa odmiana; )
03.12.2011 00:46
Kusząco wygląda :)
22.12.2011 13:02
Zobaczyłem...przeczytałem..i idę zaraz po jabłka...
Aby dodać komentarz musisz być zalogowany!
Zaloguj się
30.11.2011 17:41
piękne,takie soczyste :)